Gołębie w romantyczne wśród kwiatów.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
co to za miejsce - pierwsze z ostatniej wrzuty się podoba![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Trójeczka - mbsz - świetna.
Pozdrawiam.
Mnie też nie.
Próbowałem z nią walczyć ale poległem. Zdjęcie zrobione w lesie, przy ostrym świetle przebijającym przez liście. Spore kontrasty- przed "altaną" prawie wypalona plama a w "altanie" czarna dziura. Mimo tego, że rozjaśniałem na warstwach. Z jednej klatki (chyba) się nie da
Może nie tyle głazy są częścią konstrukcji, co materiałem do konstrukcji (budowy) po odpowiedniej obróbce.
Oto replika jednego z narzędzi, służącego do obróbki
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Więc po kolei.
Znajoma namówiła mnie na wycieczkę do miejsca zwanego Felsenmeer czyli Morze kamieni.
Z daleka,wygląda to ja kupa kamieni
Po zbliżeni się, widać tylko dół tej kupy kamieni. Domyślać się tylko można, że początek jest daleko wyżej. Wielu, i duzi i mali, próbowało wspinać się po tych głazach aby zobaczyć co jest na górze.
![]()
Ja wybrałem bezpieczniejszą, choć nie można powiedzieć, że łatwiejszą drogę.
Czasem ścieżka zbliżała się do kamieniska i wtedy mogłem ocenić jak wygląda ta kupa kamieni. To był strumień głazów, zastygłych w bezruchu na zboczu góry.
Tym bardziej utwierdzałem się w słuszności obranej drogi
CDN
Fajne miejsce znalazłeś. Nie lubię sztucznych schodów. W Tatrach tego pełno i źle się chodzi po szlaku. Ostatnio wpadli na pomysł i w Bieszczadach podobnie. Masakra.
Widzę, że jest CDN - super![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dlatego napisałem, że droga bezpieczniejsza niż po głazach ale wcale ni łatwiejsza. Najczęściej stopień wypada na tą samą nogę i co chwilę trzeba "łamać" krok aby nie wykończyć jednej nogi.
Tam gdzie to było możliwe, szliśmy obok schodów po korzeniach. Można był przynajmniej wybierać miejsce do stawiania nóg naprzemiennie
CDN będzie, do szczytu tego potoku kamieni jeszcze trochę![]()