Pięknie, sezon w Beskidzie się rozpoczął.![]()
Pięknie, sezon w Beskidzie się rozpoczął.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Takich widokow w tym roku nie doswiadczylem.
Cześć wielbiciele żab... dzięki że wpadacie. To znaczy wpadacie a nie wpadacie hmmm
Dziś będzie strumykowo-potokowo. Woda trochę mętna bo śnieg topnieje. Jest też stosunkowo duża.
Gdyby nie to, że teraz na wiosnę jest lodowato zimna, to najchętniej przez taki strumyki przełażę wpław. Buty do garści i na bosaka.
A tu, na szlaku od Wołowca niespodzianka. Nadleśnictwo mostki porobiło. No pełen wypas, cywilizacja panie
Jak ktoś chce, to i po pniu można
1654.
1655.
1656.
1657.
1658.
1659.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bodzio! z tym chodzeniem boso przez strumyki to uważaj ! Jeszcze złapiesz wilka![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Niebieskich żab nie było?, jeszcze owce do utrzymania trawników powinni zatrudnić, oscypki by jeszcze z tego były przy okazji...
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony