Piekne miejsca pokazujesz.
Piekne miejsca pokazujesz.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Byłem, zwiedziłem a teraz kontempluję widoki.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Piękne te Twoje okolice, a co do wilka to musiałem wygooglać co to za stwór, babcia straszyła teraz tu straszą, a ja nigdy nie wiedziałem co to
- pouczający wątek
---------- Post dodany o 21:39 ---------- Poprzedni post był o 21:37 ----------
Nie wywołuj wilkaz lasu bo na następną wycieczkę Bodzip ze sprayem pójdzie
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Miło z Tobą znowu powędrować tymi urokliwymi dolinami![]()
Żab niebieskich nie było bo się wyparzyły w potoku i na fotce 1657 tylko woda niebieska została ( a myślałem że Bodziowi się dykta wylała)
Jacek
Wielkim wielbicielem żab pewnie nie jestem, ale Twoich zdjęć jak najbardziej
Miejsca piękne, a mostki fajnie wkomponowały się w krajobraz.
Ja tylko z apelem jeśli można bo wątek Bogdana...
Bogdanie, szanowny kolego uważaj!!!! Atakują Sanepid-y, zdziurawili szyby siedziby Sanepidu (nie pamiętam już gdzie) więc uważaj tam u siebie w siedzibie. Dziurawili szyby to i pracowników mogą.... I jak na zlocie wypijemy browara gdybyś przeciekał......
Popod oknami przechodź do biurka koleżanki a i siku także lepiej iść na kolanach by nie wychylać się.......
Trzymaj się!!!
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Lubię ten wątek. Bardzo. Uwielbiam Beskid Niski i na bank wybiorę się tam wiosną, żeby Ci zrobić konkurencję.![]()