widać, że chciały pozowaćmoczarowe super ! kiedyś się kilka razy czaiłem na nie, ale energiczna osobowość nie pozwoliła na dłuższe zasiadki
Ropuchy widzę, że też eldorado mają
pozdr
widać, że chciały pozowaćmoczarowe super ! kiedyś się kilka razy czaiłem na nie, ale energiczna osobowość nie pozwoliła na dłuższe zasiadki
Ropuchy widzę, że też eldorado mają
pozdr
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Niebieskie żabcie interesujące. Jeszcze mi się nie udało takich spotkać. Kto wie, może to kwestia pory roku jak pisałeś albo w mojej okolicy po prostu ich nie ma, bo takie zwykłe, to czasem na kila można zbierać![]()
The question is, who cares?
473 - można dodać do wątku o odbiciach![]()
Niebieska żaba extra.
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Zazdroszczę moczarowych![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie specjalnie znam się na żabach ale jest wielce prawdopodobne, że ten kolor przybierają one w okresie godowym. Kilka ładnych lat temu niedaleko mojego domu były płytkie bajorka pełne żab. Chyba w maju bajorka robiły się wprost błękitne od żab, które zmieniły kolor na niebieski. Ten dziw natury pokazali nawet (pewnego roku) w Teleekspresie.
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Zabie udka-kuchnia sie zapowiada.
Smakowite zdjęcia![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||