Test ISO udany, zwłaszcza w odcieniach szarości, zawsze chętnie tutaj zaglądam.
PS. Gratuluję nowego nabytku
Pozdrawiam
Test ISO udany, zwłaszcza w odcieniach szarości, zawsze chętnie tutaj zaglądam.
PS. Gratuluję nowego nabytku
Pozdrawiam
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth dorwał Olka i szaleje.
Świetne fotkii.....pouczajaca dyskusja o odszumianiu.
Przyszła przejściówka z 4/3 na m4/3 więc miałem okazję sprawdzić "duże 70-300 z E-M10.
Działa!
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
[QUOTE=helmuth;1185377]Przyszła przejściówka z 4/3 na m4/3 więc miałem okazję sprawdzić "duże 70-300 z E-M10.
Działa!
[/QUOTE
A ja się właśnie zastanawiam nad takim rozwiązaniem....
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
hahaha - ten parasol z wody na ostatnim to fajny motyw. Może warto tu coś poeksperymentować?
PS - co do testu ISO - ja wiem, że dla Ciebie, po przesiadce ze starego 4/3 to może być szokiem to co nowe matryce potrafiąAle potrafią naprawdę dużo, zwłaszcza, jeśli ktoś tak jak Ty potrafi zdjęcie dobrze obrobić.
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina