Oba fajne, ale w obu przeszkadza mi cięcie góry.
Oba fajne, ale w obu przeszkadza mi cięcie góry.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Ja też wolałbym tak (z większym rozmyciem):
Niestety jak robiłem ten kadr, było za dużo światła i nie mogłem rozmyć karuzeli. Dookoła tyle się działo, że poszedłem dalej.
Karuzela zmieniała wysokość i prędkość wirowania i odpowiadający mi kształt "grzyba" dostrzegłem w dość niedogodnej pozycji, z nieodpowiednim obiektywem.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Heniu, czy korzystałeś z tego czegoś osobiście ???![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Coś Ty, chciałbym pożyć a nie pożygać.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Stałeś w zasięgu?![]()
Dość często się coś takiego zdarza. Zwłaszcza w godzinach popołudniowych (po posiłku). I jak napisałeś reakcja tłumu jest godna uwiecznienia i często Oskara
.
Może dobrze by było pozbyć się trochę dołu...
Jak to możliwe, że dałeś się zaskoczyć w nieodpowiedniej odległości ze złym "szkłem".....