E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Powiedzcie mi proszę drodzy moi - czy ten ficzer z dużym rawem to trzeba klikać kilka razy na spust aparatu, czy to z automatu jak w bracketingu strzeli ?
Czy może wężyk trzeba![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Ostatnio edytowane przez apz ; 13.03.15 o 23:18
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
@apz,
czy możesz opisać jak wygląda dopasowanie płytki statywowej do korpusu? Gwint w E-M5 wydaje się ekstremalnie przesunięty do przodu, co oznacza, że typowe płytki będą znacznie wystawały do przodu poza obrys korpusu... ciekawe czy nie będzie to przeszkadzało przy używaniu dużysz szkieł (12-40 albo coś z dużego 4/3).
Pozdrawiam, Tomasz
http://www.tomaszworek.com/
A ja bardzo dziękuję - musiałem przegapić.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tutaj pliki prosto z aparatu http://dropmefiles.com/WE90E
GH2 bitrate 28 Mega a Oly 78 Mega, oba 24 kl/s. Może coś poprawią jeszcze w kolejnym firmware.
Apz, M5/2 i statyw? Ja będę filmował z ręki, na statyw to sobie kup GH i będzie znacznie lepiej.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.