i to bardzo coooolll![]()
i to bardzo coooolll![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Zaje... cooolll![]()
No kiedyś dzieciaki podrosną i może będzie więcej czasu. Przyznam, że trochę mnie irytuje fakt, że wszystkie foty, które robię to strzelam z doskoku tak przy okazji. Co do ludzików trochę doświadczenia zebrałem ale nie mam czasu znaleźć odpowiedniego terenu/pleneru. Może wydać się to śmieszne ale przy pewnych uwarunkowaniach terenu wychodzą znacznie lepiej niż przy innym. Generalnie wszędzie da się coś wymodzić ale do tego z kolei potrzebne jest więcej czasu a nie dosłownie kilka minut jak powyżej bo akurat z dzieckiem byłem na spacerze
A teraz trochę zimy
Z gór (staroć)
Z nad morza - też doskoku i z rąsi bo prosiło się o statyw i dłuższy czas
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Z miesiąc mi to po łbie chodziło i w końcu dzisiaj nad ranem w 30 minut to załatwiłem. Być albo nie być w wersji STAR WARS
. Teraz cały czas chodzi mi po głowie powiązanie ludzików SW z Łodzią no ale za Chiny Ludowe nawet jakby mi Tybet w gratisie dorzucili to nie mam na to czasu (tego już w 30 minut nie załatwię)
![]()
A tutaj to efekt zamierzony do całości aby postać drugoplanowa też się jakoś wyróżniła
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 9.01.15 o 23:25
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
póki co zadowolę się wersją 30minutową![]()
która jest bdb...
niemniej jak zdradzasz pomysły to oczy mej wyobraźni się rozszerzają do wielkości niewyobrażalnych i chcą to zobaczyć...
ale luzik poczekam...![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Nawet nie trzeba było pisać, a każdy skojarzy najbardziej znany cytat
Super wyszło.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Paweł Ty jesteś forumowy pomysłowy Dobromir.
W ramach "zaczarowanego ołówka" postaw Lorda Wadera na dachu auta i zrób mu fotkę jako ochroniarzowi.............przędzalni Grohmana
Masz chłopie kapitalną fantazję, tak trzymaj.