Dawno, dawno temu (tak z 7 lat będzie) za górami za lasami (okolice Iwkowej) lazłem sobie spokojnie przez łąkę (prywatną) i fotografowałem beznadziejnie piękne krajobrazy. Wtem z daleka zaczęła się do mnie zbliżać w szybkim tempie (znaczy biegiem) jakaś postać w gumofilcach. Czyli wiadomo, będzie draka, że mu trawę brudzę, albo źdźbła zaginam. Osobnik nie dał się zignorować bo całą drogę krzyczał "panie, panie". Jak już dobiegł (no nie było aż tak daleko) dokończył "panie zrób mi pan zdjęcie z moją krową".
Zdjęcia gdzieś przepadły, a kolesia do dzisiaj pamiętam. Nawet pamiętam gdzie to było. Tak więc nie każdy rolnik z widłami na nas wychodzi.
Dla przykładu mnie się "D" najbardziej podoba![]()
Z ostatniej to mi się tylko G podobaW ogóle to nie wiem o co chodzi z tymi irkami i dlaczego się tak psuje zdjęcia
![]()
Dzięki za tak liczne odwiedziny mojego psychodeliczno-apokaliptycznego wątku z przesłaniem śmiej się ile się dahehe
Banc a nie miałeś myśli, że trzeba się ewakuować bo może za nim pół wsi biegnie również z 'powitaniem"?![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
467. Jakby coś to mam jeszcze dwa normalne traktory. Jakoś nie chciało mi się go zbytnio focić w normalnościach. Wolełem go IR'enką potraktować
A.
B.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
jakieś dziwne felgi ma ten traktór, aż pójdę zaraz na swojego popatrzeć![]()