a ja 4 wole, superowe jest![]()
a ja 4 wole, superowe jest![]()
Szałowy ten ostatni![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Hrr, do parasolek, czyli espirografow trzeba podchodzic z duza cierpliwoscia, jak mysliwy do zwierzyny
Im wolniej sie poruszasz, a przede wszystkim czekasz jak na dobrego mysliwego przystalo, przyzwyczaja sie do twojej obecnosci i nie jest taka plochliwa, nie chowa sie natychmiast.
Musze przyznac, ze ta mi sie pare razy schowala, ale poniewaz byla bardzo okazala wyczekalam, az sie znowu otworzy i w ten sposob lapki mi zamarzly, ale fote ustrzelilam
Pierwsze tez lubie, bo ta rybka w naturalnych warunkach przepieknie wygladala na tej zielonej gabce. To byla milosc od pierwszego wejzenia i tak tez bajkowo wyszla.
---------- Post dodany o 22:15 ---------- Poprzedni post był o 22:14 ----------
Dobry wybor Yamada i Alnico
Tego goscia nie jest latwo wypatrzec, zwlaszcza, ze tym razem byl zupelnie zakopany w piasku i tylko mu galy wystawaly.
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 7.01.15 o 23:17
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Jaja se robicie.
Przeciez ja sie w Baltyku kapalam w lecie tylko w kostiumie kapielowym, a nie w piance 5mm...
---------- Post dodany o 22:26 ---------- Poprzedni post był o 22:25 ----------
No chyba zapomnialam, bo trudno mi sobie wyobrazic abym sie teraz do morza Srodziemnego wpakowala w samym kostiumie kapielowym o tej porze roku![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA