Dla mnie to nie jest problemem,pisalem tak jak by w imieniu innych.Nie wiedzialem ze "pokaz slajdow" jest integralna czescia a nie dodatkowym gadzetem..Jednak zabawa trwa rok a dalej sa problemy typu -glosowalem na biale a glos poszedl na zielone,dlaczego.Czy lenistwo? nie jestem pewien.Raczej przyzwyczajenie.Skoro pokaz jest na cala strone to sila rezeczy jest,ze pamietam osme z koleji i na nie oddaje glos.A pozniej sie okazuje,ze osme to trzynaste,a malutki link w rogu na dole jest wlasciwym i uporzadkowanym odnosnikiem do galerii.
Nie kusilbym sie o stwierdzenie,ze glosujacy nie wlaczaja myslenia,bardzo to jakies takie nie zachecajace do zaproszenia na przyszly miesiac.
---------- Post dodany o 12:51 ---------- Poprzedni post był o 12:49 ----------
Ups.A jednak mozna bez tego niby pokazu,nad ktorym nie mamy wladzy do konca. Mniej jest czesto wiecej-juz po raz kolejny sie moze sprawdzic.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ej! Czy na drodze też pytasz policjanta jakie na prawdę jest ograniczenie prędkości, jeśli na znaku jest 70?
Zastanawiam się czyje
Organizatorów konkursu czy głosujących.
Ostatnio bardzo dużo się mówiło o głosach nieważnych. Tu nie ma takiej opcji ale zdarza się oddać głosy nie na to, na co głosujący miał zamiar. Zafałszowuje to (zauważ, że nie mówię o fałszowaniu!) wyniki ankiety.
Może jednak dałoby się dopracować sposób numerowania?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
jakoś nie widzę problemu by wstawiać ściąge którą zamieściła bufetowa
prosta i czytelna..
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Porównanie nie trafione to raz, nie jeżdżę to dwa.
Nie długo nie będzie już: "pokoloruj drwala" a "narysuj coś"
Nie jesteś pewien - zapytaj to nie boli. Nie wszystko da się na "czuja"
---------- Post dodany o 14:03 ---------- Poprzedni post był o 14:02 ----------
Problemu nie ma, gdzieś już takie ABC było i może być doklejane. Jak widać takich ściąg nikt nie czyta.
Wykopałem:
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 21.12.14 o 15:15
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Prawda jest taka że ten moduł galeryjny w wątkach do głosowania jest bardzo mylący. Nie ma co zaklinać rzeczywistości i posiłkować się dodatkowymi informacjami, ściągami itp.. Jeśli nie można naprawić modułu żeby pokazywał zdjęcia zgodnie z numeracją, to lepiej go nie używać. Takie jest oczywiście moje zdanie, z którym nikt nie musi się liczyć..
Umiemy zrobic tak aby numery zdjec wyswietlanych w tym pokazie odpowiadaly numerom zdjec czy nie umiemy???Jesli nie umiemy to nie wstawiajmy gadzetu bo jest taki tylko wstawiajmy i redagujmy tak aby mozna bylo zapanowac nad tym co wstawiamy.Juz wszyscy wiemy,ze mozna na forum wstawiac pokaz slajdow ale nie wstawiajmy jego do wszelkich watkow,bo po prostu on sie nie we wszystkich sprawdza.To jest latwiejsze do zrozumienia jak wszelkiego rodzaju tutki podklejane.
Dostosowujmy forum do uzytkownikow wszystkich a nie selekcjonujmy tych ktorzy nam odpowiadaja.Jesli tak zaczniemy robic to moze w czasie wypelniania pierwszy raz profilu jakis test na wiedze i logiczne myslenie wstawic.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|