Strona 24 z 34 PierwszyPierwszy ... 142223242526 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 333

Wątek: Dyskusje o metodzie i głosowaniu...

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Eddie Zobacz posta
    Podstawowe pytanie, czy regulamin FM zabrania otwartego zgłaszania prośby o nominowanie lub wsparcie fotografii, którą autor uważa za godną publikacji w plebiscycie?
    Można prosić, przecież założeniem jest, że autor przekonywuje widza do zgłoszenia wolałbym by obrazem, ale może przekonywać jak zechce. Aż do osiągnięcia swego celu.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Na Forum jest kilka miejsc, gdzie można wystawiać/wstawiać własne zdjęcia - i bardzo dobrze, m.in. od tego jest w końcu to Forum. FM opiera się jednak na założeniu, że zauważamy i zgłaszamy zdjęcia innych i jest to zdaje się wyraźnie wspomniane w regulaminie. I to jest moim zdaniem bardzo dobra zasada, w każdym razie póki obowiązuje to wypada się jej trzymać. Do ostatniego FM zgłoszono moje zdjęcie, co nie ukrywam było faktem dla mnie miłym. W głosowaniu natomiast zignorowałem to zdjęcie - uznałem, że jako juror nie będę głosował na własną fotę - najzwyczajniej nie wypada tego robić.
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    Znowu wracamy do tego wątku w wypowiedziach
    Cytat Zamieszczone przez petreq Zobacz posta
    Analogia celowa - po "trupach" do celu... mam czasami takie wrażenie, obserwując żądzę osiągnięcia sukcesu za wszelką cenę...
    Czy naprawdę, na naszym amatorskim forum nie możemy, chociażby na chwilę, oderwać się od panującego powszechnie współzawodnictwa? Nie możemy tak, po prostu, cieszyć się wykonywanymi fotkami?
    A ktoś komuś zabrania się cieszyć?
    FM to tylko próba wyszukania na różne sposoby z tych do cieszenia się, najlepszych, najciekawszych, najlepiej wpadających w oko.
    Ostatnio edytowane przez Sawa ; 29.11.14 o 20:47 Powód: przeniesione posty
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    208
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    A ktoś komuś zabrania się cieszyć?
    FM to tylko próba wyszukania na różne sposoby z tych do cieszenia się, najlepszych, najciekawszych, najlepiej wpadających w oko.
    Poprzez nominowanie samego siebie? To chyba zaprzeczenie tego co napisałeś.

Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez petreq Zobacz posta
    Poprzez nominowanie samego siebie? To chyba zaprzeczenie tego co napisałeś.
    Od dopuszczenie do nominowania siebie samego jestem daleki, jak stąd do Himalajow. Siebie mozna nominować gdzie indziej...

Cieszyć się można i należy każdą dobrą fotografią, jaką uda sie czasem obejrzec na naszym forum.

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria
    Mam cos, co powinno kolege mackanr1 ucieszyc. Oczywiscie kazdy moze mu dac cos innego, ja postanowilem dac mu to:

Mam nadzieje, ze przynajmniej koncowka weekendu bedzie mu milsza.
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar Lolita
    Mieszka w
    Za siedmioma lasami...
    Siła reputacji
    195
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez k@czy Zobacz posta
    Mam cos, co powinno kolege mackanr1 ucieszyc. Oczywiscie kazdy moze mu dac cos innego, ja postanowilem dac mu to: Mam nadzieje, ze przynajmniej koncowka weekendu bedzie mu milsza.
    Mówiłam Ci, że Cię kocham? Wybacz, trochę wczoraj z dziewczynami popiłam więc nie pamiętam co ja tam gadałam
    Lola vel Sharlotta >>Sekretarka Prezesa TWA<< <3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
    Nie jestem starą babcią Zlotowiczka: 7

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria
    A jak jak ciebie tez, to nawet nie wiesz
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar Lolita
    Mieszka w
    Za siedmioma lasami...
    Siła reputacji
    195
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez k@czy Zobacz posta
    A jak jak ciebie tez, to nawet nie wiesz
    Nie mówiłeś
    nigdy
    Lola vel Sharlotta >>Sekretarka Prezesa TWA<< <3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
    Nie jestem starą babcią Zlotowiczka: 7

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Zagłosowałem, tylko później popatrzyłem na zdjęcia a tu inne numery pod zdjęciami.... I nie wiem na co głosowałem..... No cóż....
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

Uprawnienia umieszczania postów