E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Na Forum jest kilka miejsc, gdzie można wystawiać/wstawiać własne zdjęcia - i bardzo dobrze, m.in. od tego jest w końcu to Forum. FM opiera się jednak na założeniu, że zauważamy i zgłaszamy zdjęcia innych i jest to zdaje się wyraźnie wspomniane w regulaminie. I to jest moim zdaniem bardzo dobra zasada, w każdym razie póki obowiązuje to wypada się jej trzymać. Do ostatniego FM zgłoszono moje zdjęcie, co nie ukrywam było faktem dla mnie miłym. W głosowaniu natomiast zignorowałem to zdjęcie - uznałem, że jako juror nie będę głosował na własną fotę - najzwyczajniej nie wypada tego robić.
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 29.11.14 o 20:47 Powód: przeniesione posty
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Mam cos, co powinno kolege mackanr1 ucieszyc. Oczywiscie kazdy moze mu dac cos innego, ja postanowilem dac mu to:
Mam nadzieje, ze przynajmniej koncowka weekendu bedzie mu milsza.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
A jak jak ciebie tez, to nawet nie wiesz
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Zagłosowałem, tylko później popatrzyłem na zdjęcia a tu inne numery pod zdjęciami.... I nie wiem na co głosowałem..... No cóż....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()