no raczej nie zabrania
ale nie zmienia to faktu że wygląda to slabo.. i wielu osobom się nie podoba
a też nigdzie (chyba) nie ma napisane żeby nie napisać że takie zachowanie się nie podoba - prawda ??
no raczej nie zabrania
ale nie zmienia to faktu że wygląda to slabo.. i wielu osobom się nie podoba
a też nigdzie (chyba) nie ma napisane żeby nie napisać że takie zachowanie się nie podoba - prawda ??
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Powiem tak wydalo sie to dla mnie nieco dziwne ze to nie pierwszy raz zdjecie trafia do GP a nie zostaje zgloszonie do konkursu. Traktujecie to jak chcecie nie bede juz nikogo do niczego przekonywal zreszta napisanie tego na forum wydaje sie bardzie ucziwa forma niz proszenie kolezki o to aby ja jemu a potem on mi :P.
---------- Post dodany o 00:06 ---------- Poprzedni post był o 00:05 ----------
obronca moralnosci kpina
Bez osobistych wycieczek. Proszę. Mandatów nie mam pod ręką. Bany polecą od razu.
Prosiłem juz o kulturę w innym wątku.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Aga, akurat podałam przykładowo pw. Ja bym nie zrobiła tego ani na forum ani na pw. Ot małą różnica.
Jeżeli autor uważa swoją fotografią za godną proszę bardzo. Są wątki, Galeria, DITHL itp. Idea FM jest chyba (tak jest w moim odczuciu) inna. To my, forumowicze wybieramy zdjęcia które robiły na nas wrażenie lub naj zwyczajnie się nam podobają. No chyba, że się mylę. Ale ja blondynka...
Ja osobiście nie widzę nie kultury w ostatnich "gorących wątkach"
P.S. Wracając do mandatów i banów, jesteś jedynym modem który nimi straszy. Nie będę się bawić w psychologa...
Ostatnio edytowane przez Lolita ; 29.11.14 o 01:28
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Czy przyjmujac sie do pracy ,czytajac regulamin pracownika masz napisane,ze nie wolno sikac na drzwi od gabinetu dyrektora zakladu.Nie masz.Ale nie sikasz-prawda.
Kiedys u mnie w kolku dzieciaki w szkole zorganizowaly sobie wystawe fotograficzna.Wybrali sobie jurorow.Jurorzy zdjecia.W ciemni sie wywolalo .Pozniej sami powywieszali na scianie.Mama jednego z uczestnikow,jako,ze sama fotografuje namietnie zapytala czy nie mozna by jej prac tez gdzies z boku powiesic.Mlodzi sie zgodzili.Tez sie cieszylem,byla polka z pochodzenia.Jakiez bylo moje zdziwienie jak kiedys przeszukujac neta znalazlem artykul w gminie jaka to kariere robi pani X na zachodzie.Prace wystawia,jest doceniana.Kilka fotek z jej pstrykami zamiescili z wystawy na stronie gminy.
Pogadalismy sobie.Juz wiecej nie udzielala sie fotograficznie.Ale pod remiza w rodzinnej wiosce z zazdroscia komentowaly gospodynie kariere corki soltysa.
To tak o budowaniu kariery w roznych konkursach sobie to przypominam zawsze jak slysze ilu to artystow rodzimych w USA czy na zachodzie kariere budowalo.Granie czy spiewanie do kotleta w knajpie to jeszcze nie kariera,chociaz juz zagranica.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
O widzisz, a wiele osób widzi. Najpierw ostro "dyskutuje" a potem jeszcze raportuje i każe sobie usuwać posty adwersarza.
To lepiej nie zwracać uwagi, że kilka osób dochodzi do granicy? Tylko w spokoju czytać i po przekroczeniu dawać ban?
Widzisz, z doświadczenia wiem, że w wielu sytuacjach straszenie wystarcza by ochłodzić gorące głowy. Tak więc, będę kontynuował praktykę, która się sprawdza.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Myślę, że ten post wyczerpuje problem poruszany w tym wątku. Może z apz powiesimy tabliczkę: "Akwizytorom dziękujemy".
Osobiście uważam, że taką sprawę należy załatwić bądź na PW(przy braku samokrytycyzmu i pokory), bądż też delikatną sugestią
tak by odbiorca nie poczuł się zniesmaczony butą Autora.
Pozdrawiam Dyskutanktów
Ja.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|