Świetne są, zaprawdę powiadam Ci - świetne![]()
Świetne są, zaprawdę powiadam Ci - świetne![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Znowu warto było zajrzeć![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Bodzip, alnico, romek1967, gulasz, pretreq, yamada dzięki za wizytę.
Garść ujęć z wraku Chrisoula K, który przewoził płytki granitowe. Statek zatonął w 1981. Nie było ofiar tej katastrofy.
Ciekawostką jest to, że na statku służył Stefan Jabłoński, który miał wyjątkowego pecha albo szczęście. Przeżył wcześniej katastrofy statków Marcus, Elphinki K i Viki K. Właściciele statków byli połączeni przez sieć spółek greckich.
248.
249.
250.
251.
252.
253.
254.
255.
256.
257.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jeszcze doczytałem, że Stefan Jabłoński dwa razy wpakował tą samą rafę w takich samych okolicznościach. Wcześniej statkiem Marcus.
Był mechanikiem pokładowym i zajmował się generatorem. Właściciela tej linii żeglugowej Demitrisa P Kavadasa, uznano później winnego przekrętów ubezpieczeniowych.
Obejrzę na dużym ekranie, ale już na telefonie wyglądają świetnie.
Dzięki za pokazywanie świata dostępnego dla nielicznych![]()
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Bardzo fajne serie pokazujesz, 250 i 256 wyróżnię, już sporo tego więc łatwiej mi perełki wychwycać.
Tym razem coś z basenu. Dziecko zanurzyło się trzy razy, to zdjęcie jest z pierwszego razu. Za drugim razem weszli ludzie w trzeci kadr miał być bez lamp ze zdjęciami seryjnymi jednak wysokie ISO się nie sprawdziło. Pewnie lepiej byłoby w głębszej wodzie ale tym basenie jest ciepła woda.
Przy okazji przedstawiam moją wnuczkę Hanię
E-M5 + Lumix 7-14
Gratulacje dziadku PrzemkuNie pochwaliłeś się.
The question is: What is a Mahna Mahna?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|