Przemek, cudne! Zwłaszcza 263![]()
Przemek, cudne! Zwłaszcza 263![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Tym razem był w L'Estartit w czerwcu i nurkowanie na wyspach Medes nie należało do moich ulubionych. Zakwitło morze i algi pokryły kożuchem korale miękkie. Ponieważ huśtało i były mocne prądy cały ten syf z alg unosił się w wodzie mocno ograniczając widoczność. Nurkujących mniej niż we wrześniu ale ryb też mniej przynajmniej wokół nurka bo dalej i tak niewiele było widać.
260.
261.
W ostatnim dniu moja córka się poświęciła i pomimo zimna zdjęła kaptur i udało się nam zrobić parę mam nadzieję przyzwoitych zdjęć z rozwianym włosem.
BTW sprawa nie jest taka prosta bo trzeba ruszać głową na boki bo inaczej włosy mają tendencję do stawania dęba
E-M5 + Lumix 8mm FE
274.
275.
276.
277.
278.
279.
280.
Zaglądam i podziwiam miejsca, które dla mnie pozostaną nie dostępne. Piękne zdjęcia, a i humor jest.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Przemek, normalnie jajcarz z Ciebie
268 - bomba![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Świetne! Widać mieszanka do oddychania z przewagą podtlenku azotu :P
A podwodna kraina przecudna!
Gratuluję pasji i kadrów.
Kapitana wrzutka![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja