Drugi mgliściak to przykład tej znakomitej fotografii, gdzie liczymy do trzech. Tylko to, co najważniejsze.
Jeśli pozwolisz, to zobaczę tylko na swój użytek, czy skontrastowanie i wysycenie czerni byłoby tu zasadne.
...
Nie, jednak nie, ależ skąd !
Drugi mgliściak to przykład tej znakomitej fotografii, gdzie liczymy do trzech. Tylko to, co najważniejsze.
Jeśli pozwolisz, to zobaczę tylko na swój użytek, czy skontrastowanie i wysycenie czerni byłoby tu zasadne.
...
Nie, jednak nie, ależ skąd !
Ostatnio edytowane przez Dzuiko ; 12.09.14 o 07:33
na peronie sami kolejarze, no i fotograf. fajne i spokojne
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Aga, drugie jest znakomite! Od dziecka uwielbiam dworce, perony, pociągi i zapach podkładów kolejowych. Moje klimaty![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Mglistoperonowe bardzo udane, super!
Z tymi ludźmi w kadrze to moje skrzywienie. Wiem, że nie każdemu to pasuje. Bez ludzi jest mi źle. Chyba że krajobraz...
Dzięki za miłe przyjęcie mgliściaków. Dodam tylko, że ci dwaj panowie to uczniowie/studenci, pewnie szkoły morskiej. Ładnie wyglądali w mundurach, ino młodzieżowe plecaki im nie pasowały![]()
Świetne to dworcowe. Aż mi na monitorze mgła się skrapla![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Za takim zdjeciej jak pan przechodzacy przez ulice chodze.