|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ja za Tatrami nie przepadam, ale obie wrzutki mi się podobają. Fajne takie wędrówkowe. Poza obwódką, która pewnie już się nie powtórzybardzo dobrze się ogląda.
Pozdr
Ojej, ale tam wysoko![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
to idziem dalej, wrzutka będzie totalnie niejedostajna tonalnie, a to dlatego że błądzę i już sama nie wiem czy to mi się podoba czy nie
w tym miejscu już mnie ssało w żołądku - ale na przełęcz już było bliziutko, a wiadomo że z fajnym widokiem lepiej smakuje![]()
z widokiem na Szpiglasowy Wierch![]()
188.
ostatnia prosta do Przełęczy
189.
zdjęcia nie oddadzą tego co wtedy tam poczułam i co widziałam (a na pewno nie moje zdjęcia)![]()
trzeba dodać że w Dolinie 5 Stawów nigdy nie byłam.. wiedziałam że będzie pięknie
przez skałę zobaczyłam mały wyrywek tego co miałam zobaczyć za moment i już to mnie zwaliło z nóg...
widok był piękny, ludzi niestety też od groma..
siadłam, zjadłam i patrzyłam raz na jedną raz na drugą stroną przełęczy
190.
tak stąd trzeba będzie jeszcze zejść...
191.
ale nim do zejścia dojdzie jeszcze sporo czasu minie tam na górzez widokami różnymi
![]()
nie umiałam sobie poradzić z kolorem więc daje w 2-paku
192.A
192.B
a to moja wisienka na torcie..
kumpela dźwigała swoją dubeltówkę na górę, i podzieliła się tym słodkim ciężarem bym mogła co nieco Nikosiem popstrykać![]()
193.
194.
a na tej focie na co sama wcześniej nie zwróciłam uwagi widać jaka jest różnica między Tatrami wysokimi a Zachodnimi![]()
o Zachodnich często mówią że to Wysokie Bieszczady..![]()
no dobra nie wiem czy często - ale tak ktoś sporo łażący po górach na tym wyjeździe powiedział to cytuję![]()
195.
ech wróciłabym tam...
dobrze że inni pokazują inne szlaki - można oko górami nacieszyć
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Fajne masz światło na 194.
Wrzutka super![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
fajnie tam latem, szczególnie 193 mi się podoba i 194 z tym światłem
Świetna wrzytka. Jeszcze tam nie byłem a widzę po raz kolejny, że warto. Mam nadzieję, że jesienią się uda.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Piękna wrzutka. Ciekawa kolorystyka.
190 - bo lubię przestrzeń
194 - bo to światło
ciekawie opowiadasz
zdziwiłem się. moim osobistym (na 99,99%) synem nikt jeszcze nie pstrykał. tym bardziej w górach gdy on ze mną nad morzem. muszę go lepiej pilnować
aha, jeszcze jedno - kto o 1 w nocy wrzuca zdjęcia na forum, pytam się??spać, spać, spać
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie