Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
120 - 121 - nie kusiło Ciebie żeby te zdjęcia nieco poprostować?
---------- Post dodany o 16:54 ---------- Poprzedni post był o 16:53 ----------
tak się czepiam, ale zdjęcia śliczne
Zdjęcia zrobione z takiej perspektywy, że prostowanie byłoby problematyczne.. więc zostawiłem...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Byłem tam z żoną podczas urlopu (3 dni) w roku ubiegłym. Miałem przyjemność spotkać się tam z Witią, który w ramach "odtrutki" na wspaniałe zabytki Zamościa pokazał nam knajpę "Komuch". W komunistyczej architekturze.....wszystko po 5 zł, śledzik,flaki, chyba tylko piwo było tańsze![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 29.08.14 o 20:20
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Możliwe...............jednak jeżeli już to..............lubelskie (sic!)
Daruj Kolego..............moje stetryczenie jest nieposkromione![]()