Kilkanaście fotek ze Słowacji...
1.
![]()
2.
![]()
3.
![]()
4.
![]()
5.
![]()
6.
![]()
7.
![]()
8.
![]()
9.
![]()
10.
![]()
Kilkanaście fotek ze Słowacji...
1.
![]()
2.
![]()
3.
![]()
4.
![]()
5.
![]()
6.
![]()
7.
![]()
8.
![]()
9.
![]()
10.
![]()
Kilka zdjęć z poza parku...
11.
![]()
12.
![]()
13.
![]()
14.
![]()
15.
![]()
16.
![]()
17.
![]()
18.
![]()
Fajne zdjęcia, za dużo na raz. Nie wiem co mam oceniaćDzięki tym fotkom chce mi się lata. Ech.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Nie tak łatwo jest wybrać kilka zdjęć do pokazania z kilkuset przywiezionychZamieszczone przez RadioErewan
![]()
Zdjęcia z wąwozu moim zdaniem są przykładem, jak trudno złapać w obiektyw nastrój, który odbieramy wszystkimi zmysłami. Poza tym brak światła nie pomaga wydobyć na planie całej plastyki, uroku miejsca.
Otwarte krajobrazy sa strawniejsze, chociaż przydało by się na wielu fotkach więcej światła.
11 - Pasące sie owieczki stanowia same w sobie ornament, ale kompozycja jest za bardzo rozbita na dwa plany - stado i góry w oddali, ale ciekawe.
12 - Zamek w mglistej dali jest tajemniczy i zjawowy, bardzo. Sterta prawie skompostowanej slomy odstrasza.
13 - Surrealistycznie wystający zza wzgórza ciemny kościółek (czy też cerkiewka) na tle wypranego błekitu robi wrażenie, gejzerek źródełka trochę konkuruje z tym. Fotka, jak dla mnie, zbytnio rozdwojona na dwa plany.
14 - Ciekawy mopedzik, ale brak światła dokuczliwie trywializuje obraz.
15 - To samo, ale ciekawy detal.
16 - Fotka ukazuje prawie idealnie symetryczną perspektywę z podcieniami, ciekawe. Dla mojego oka brakuje światła, co by ujawniło plastykę budowli. No i niebo białe nie dodaje uroku fotce, oziębia ją.
17 - Niesamowite, niebiańskie Tatry wyniesione z zielonych równin.
18 - Dokucza brak światła.
Ogolnie wszystkie foty moim zdaniem idą w dobrym kierunku.
Pzdr, TJ
powiem tyle - kolejne udane fotki w Twoim wykonaniu...nr4 i 9 przykuły uwagę najbardziej
i znowu Cię pomęczę - wrzuc cropa nr 10 z cieni jak możesz...idelanie wygląda na małym...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Ech, pofociłoby się, a tak trzeba podziwiać. Rób mi tak dalej![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Pokazuje mi sie taka informacja: Przekroczyłeś limit dodanych zdjęć, nie możesz już dodać żadnego. Jeśli jest to konieczne i możliwe, usuń jakieś swoje poprzednie zdjęcie.Zamieszczone przez lessie
![]()
Ktoś wie jak usunąć swoje stare fotki? Ten limit dotyczy dnia, miesiąca?
kliknij na swój profil i tam masz panel kontrolny załaczników - możesz usunąc co chcesz i sprawdzic ile masz dostępnej przestrzeni
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Chyba jakiś ciemny jestemkliknij na swój profil i tam masz panel kontrolny załaczników - możesz usunąc co chcesz i sprawdzic ile masz dostępnej przestrzeni, ale nie mam takiej możliwości.
P.S. Nie tworzyłem własnego albumu, tylko dodawałem zdjęcia do kategorii, które już były.