ta widzieliśmy - a pranie kto u Ciebie robi hę ???
ta widzieliśmy - a pranie kto u Ciebie robi hę ???
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Czarne łabędzie sobie będą i tylko dla tego je tu wrzucam bo czarne czyli inne![]()
681.
682.
683.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jeszcze parę fotek i przejdziesz na ciemną stronę mocy![]()
![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
powiem tak - pierwsze ok, na drugim brak kontrastu a trzecie - w Twoim stylu, aczkolwiek mało inspirujące jeśli porównać do innych Twoich wariacji i fiksacji
Jak dla mnie, to pierwsza z łabądziami (681) jest git, a pozostałe dwie możesz wyciepnąć![]()
The question is, who cares?
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Koło Słupska w Dolinie Charlotty. Mają tam mini zoo, fokarium, jazdę konną i spa. Mini zoo jest trochę irytujące pod pewnym względem, ponieważ połowę wybiegów masz położonych na sztucznych wyspach na dużym stawie więc jesteś oddalony od wybiegów (mało frajdy). Możesz popłynąć łódką dookoła tych wysepek i być bliżej zwierząt ale oczywiście za dodatkową opłatą. Zamierzałem tak zrobić ale zrezygnowałem gdy zobaczyłem, że odbywa to się jedynie na zasadzie, że płyniesz bez zatrzymania i jedynie wysiadasz na wysepce z lemurami.
Co do fokarium to jest spoko - jest bodajże 5 fok, karmienie jest co 2 godziny więc zawsze się jakoś załapiesz a ponadto jest tam przeszklony taras widokowy poniżej poziomu wody, tylko szkoda, że woda jest taka mętna jak w Bałtyku po sztormie
Podsumowując to pomimo pewnych wad jest to przyjemne miejsce aby się tam przejechać kiedy pogoda nie sprzyja plażowaniu
I w fokarium przydaje się uchylny ekran do nawalania foty nad łbami ludziów
![]()
Foki fajne.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Pomruczę.
Na tych łabądziach (łabędziach) t polara trzy było użyć, co by wodę zgasić![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||