Janku, co do przepałów na figurkach to masz rację. Tak, użyłem LightZone, ale uczciwie przyznaję, że nie znam dokładnie tego programu, acz ma bardzo duże możliwości.
Dzięki Heńku![]()
Janku, co do przepałów na figurkach to masz rację. Tak, użyłem LightZone, ale uczciwie przyznaję, że nie znam dokładnie tego programu, acz ma bardzo duże możliwości.
Dzięki Heńku![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Powoli zastanawiam się na zakupem jabłuszka (na złość Putinowi) żeby mieć dostęp do lepszych (w tym dedykowanych) odRAWiaczy, bo w Linuxie za dużego wyboru nie ma a windowsem się brzydzę...
poniżej kilka prób wyciągania przepałów przy użyciu wywoływarki wbudowanej w aparat. Niestety, jej możliwości, zwłaszcza w zakresie podglądu efektów końcowych są dosyć słabe
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To Saboorku, pociągnij tego rawa i zobacz co się da wyciągnąć. Bo po mojemu to na tych figurkach jest przepał nie do wyciągnięcia. Czasem tak jest, jak boczne kierunkowe światło pada, jeszcze na biały element, to kupa się robi
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
też jestem ciekaw efektów. Nawiasem mówiąc, miejsca przepałów są niewielkie, ot taki kompromis żeby w cieniach za dużo nie potracić. Stare kościoły są trudne czasem do ogarnięcia
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
ech CzaRmaX a mnie nieustannie podoba się ten tekst:
Dojrzałość przychodzi
Zawsze nazbyt późno
Kiedy już powoli
Odchodzimy w tło
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ