Podobają mi się. Oczywiście zdjęcia, nie ramki![]()
23 najfajniejsze
Podobają mi się. Oczywiście zdjęcia, nie ramki![]()
23 najfajniejsze
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
O żesz ty! - 23 bajeczne z tym "księżycowym ludkiem" - cudoGeneralnie nie lubię niebieskiego koloru, ale to zdjęcie mnie urzekło: jest nastrój, jest świetna kompozycja, jest pastelowa tonacja, jest bardzo dobrze
Jeżeli w taki sposób chcesz obniżać poziom to nie mam nic przeciw temu
---------- Post dodany o 16:11 ---------- Poprzedni post był o 16:09 ----------
Ani się waż !!!![]()
ale jak chcesz to możeszpo dokładnym obejrzeniu "na zimno" myślę, że może tak będzie lepiej
Ostatnio edytowane przez ravbog ; 19.06.14 o 16:13
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Jan_S masz rację z prze kadrowaniem, przynajmniej w mojej ocenie. Bardziej podoba mi się druga wersja. Pozdrawiam.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Zdjęcia ok, ale ramki na nie.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wprawdzie jeden obrazek starcza za 100 słów, ale pozwolę sobie na słowo wyjaśnienia do 23. Zdjęcie zrobione w olbrzymiej depresji. Na szczęście traktowanej geograficznie a nie psychicznieByć może mało razy widziałem jak blask księżyca odbija się od wody, ale sposób w jaki odbija się światło od tafli Morza Martwego jest niesamowity. A jeszcze dane mi było tam być podczas pełni.
Jeśli coś z tamtej magii udało mi się na zdjęciu uchwycić to jest mi niezmiernie miło, a sądząc po Waszych wpisach chyba się trochę udało![]()
![]()
Dziękuję za odwiedziny i komentarze. Dzięki Wam się uczę
![]()
i kolejna zmiana klimatów. Jedziemy do Bawarii
Miejsca, Przedmioty, Kształty, Kolory...
27)
Mam jakąś słabość do "krzywych" zdjęć. Zwłaszcza wysokich obiektów. Ma to poniekąd aspekty praktyczne - po przekątnej można więcej zmieścić niż po długości, ale nawet gdy można coś sfotografować prosto:
28 )
to i tak bardziej podoba mi się wersja diagonalna.
29)
![]()