też tak myślę w końcu pojedynek poprzedni był 3 osobowy łącznie z autorem
chyba że się hadesie boisz(oczywiście jaja se robię jakby kto nie załapał
)
też tak myślę w końcu pojedynek poprzedni był 3 osobowy łącznie z autorem
chyba że się hadesie boisz(oczywiście jaja se robię jakby kto nie załapał
)
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
I tak to właśnie jest z obróbką - każda dobra. Jak tu dokonać wyboru...
Nie zagłosuję, bo różnice są tak niewielkie, że nie idzie wskazać zwycięscy. Jak dla mnie remis - biorę pod uwagę wszystkie trzy obrazki. Wszyscy poszli w tym samym kierunku, różnice są w detalach, jedno jest bardziej zielonkawe, inne niebieskie, ja np. dałem więcej ciepła i wyszły intensywniejsze żółcie. Jednym słowem minimalne indywidualne preferencje.
Tym razem aż się prosi o jakąś propozycja w B&W, tu byłby potencjał na interpretację.
tymczasowy_, poczekaj. Liczę na to, że pomysł się rozwinie. Ten pojedynek to takie "wąchanie" się...
Ty to potrafisz zmotywować...
(chyba załapali)
---
Pojedynek miał być między dwoma osobami, ale przecieramy szlak, więc dołączę siebie do ankiety. Zobaczymy jak to wyjdzie.
---------- Post dodany o 06:57 ---------- Poprzedni post był o 06:53 ----------
Dokładnie.
---------- Post dodany o 06:59 ---------- Poprzedni post był o 06:57 ----------
Przygotuj RAW-a na następny tydzień. Coś co wcześniej zrobiłeś w BW, wiesz jak to może wyglądać i zobaczymy jak poradzą sobie osoby, które przystąpią do pojedynku.
---------- Post dodany o 07:05 ---------- Poprzedni post był o 06:59 ----------
Pamiętajcie, że będziemy mieli też opisy wykonania. Ktoś kto będzie miał podobne narzędzia do tego co będzie w opisie może spróbować powtórzyć kroki i sprawdzić technikę jaką posłużyli się uczestnicy pojedynku.
Ostatnio edytowane przez hades ; 17.07.14 o 06:57
Na mój gust andtorowe bardziej pojechane w kolorach i nadmiernie wyprzeźroczyszczone. Dodatkowo przeostrzone. Zgubiło to efekt lekko mglistej perspektywy krajobrazu. Pod tym względem najlepsza z trzech wydaje mi się helmuthowa praca.
To nie była złota godzina, drewno skały wydają się mi zbyt ciepłe, zieleń w cieniach zbyt żywa...
cdn.
Ostatnio edytowane przez apz ; 17.07.14 o 08:33
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
A ja sobie dla sportu też przy tej fotce pogrzebałem i wyszło mi zupełnie inaczej niż kolegom
Tylko ja na ubitej ziemi nie stoję![]()
The question is, who cares?
Głos oddany, choć uważam, że każda z tych wersji oglądana indywidualnie jest ok.
Acha i co złego to nie ja...
----
moje zdjęcia
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro