Nie dosc, ze centralnie, to jeszcze leb uciety i rozowy zafarb wszedzie.....
W nosie mam
Chlopak mi rosnie
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Co drogie to tanie..
O zesz... nie wymienilem seledynowej plamy...
Nie ma szansChlopak jest w stanie z nowych spodni zrobic krotkie spodenki w jeden dzien
![]()
Huehuehue - co racja, to racjaNie przypominam sobie, zebysmy kiedykolwiek narzekali na jakosc ciuchow tutaj - cos w tym musi byc.
Eeeeee, chyba musisz rozwinac, bo tak od rana, to slabo rozgarniety jestem![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
ale spojrzenie już ma niezłe - oczy skupiają uwagę
fajne !!
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22