ciesze się, że podoba się, dziękuję![]()
ciesze się, że podoba się, dziękuję![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Stado bardzo fajne. Ostatnie też też bajer ale mój faworyt to 124 bo ja lubię takie z lekka powalone i trochę nienormalne. Powiedz co to jest bo wygląda jak woda z czegoś spływająca płytko pod wodą a fota zza szyby
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
123 przekręciło mnie, choć nie lubię przekręcanych zdjęć, to jest ciekawe
124 ciekawią mnie te smugi w poprzek i dwa jakby wzdłużne garby, co to jest?. bardzo podobają mi się kolory, tzn. niebieski i pod nim żółty. mógłbyś napisać coś więcej o tym dżezie. co to za miejsce i jak zrobiłeś to zdjęcie. a może to coś małego z bliska??
oba zdjęcia różne (choć łączy je woda) ale oba są świetne - wg mnie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Dziękuję za dobre słowa. Cztery ostatnie zdjęcia, a i pewnie jeszcze jakieś następne, które w najbliższym czasie wstawięwykonałem w jednej lokalizacji.
Ale pozwolę sobie na rozszerzenie opisu jak znalazłem to moim zdaniem interesujące fotograficznie miejsce.
Po pierwsze to "owoc" nowo nabytej wiedzy wyszukiwania ciekawych miejsc w Google Earth, którą to wiedzę między innymi przyswoiłem sobie na świetnie prowadzonych Warsztatach Fotografii Podróżniczej z Marcinem DobasemBardzo dziękuję Marcinowi za pchnięcie mnie na nowe tory pozyskiwania tematów do zdjęć.
Po drugie pozazdrościłem robtorowi jego "mobilności" podczas wykorzystywania rowerka do wypadów fotograficznych. Wygrzebałem z wózkowni ostatni rower jaki pozostał w posiadaniu mojej rodziny i staram się go doprowadzić do stanu używalnościi wykorzystywać na krótkodystansowe wyprawy po zdjęcia.
Ponieważ zestawienie powyższych uwarunkowań w ostatnią sobotę poskutkowało odkryciem fajnego fotograficznie miejsca wprowadziłem plan w życie.
Lokalizacja to stara śluza koło mostu Rędzińskiego we Wrocławiu. Bardzo ciekawe fotograficznie miejsce dla osób poszukujących industrialnych klimatów.
Link z Google Maps: https://www.google.pl/maps/place/Nadrzeczna/@51.155088,16.9622739,74m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x470fea5e8a0c281b:0x836cf 0d15c2ffae2
Na zdjęciu 124 są jakieś progi spiętrzające wodę w śluzie - nie wiem czy dobrze opisuję to technicznie. Wstawiam pomniejszony kadr ze zdjęcia przed moim "grzebaniem"![]()
a te smugi w poprzek, co to?
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Ostatnio edytowane przez ravbog ; 7.07.14 o 21:29
więc zakończyłeś w dobrym stylu.
nie będę chyba zbyt odkrywczy - 128 wymiata