Pomysła nie była zła lecz inna niż powszechnie przyjęta, a ja lubię fotografie które są trochę "pod prąd" zarówno swoje jak i innych klubowiczówWystarczy, że życie wiodę nudne i poukładane, a przynajmniej próbuję z różnym skutkiem
![]()
Pomysła nie była zła lecz inna niż powszechnie przyjęta, a ja lubię fotografie które są trochę "pod prąd" zarówno swoje jak i innych klubowiczówWystarczy, że życie wiodę nudne i poukładane, a przynajmniej próbuję z różnym skutkiem
![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
a ten koleś co spadł z ławki to tak specjalnie czy przypadkowo zleciał?
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
On sie za brzuch trzyma, wiec pewnie jadl to samo co ten gosciu za lawka... chyba nie bylo zbyt swieze![]()
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
Zdjęcie zrobione w Parku Miniatur Madurodam w Holandii. Makiety są w znacznej większości na zewnątrz, a odwiedzający raczej ich nie wandalizująUkład figurek na zdjęciu jak sądzę nie był zamierzony, a o wpływ na jego powstanie podejrzewam czas i czynniki pogodowe. Mam jeszcze kilka innych zdjęć z podobnie "zmienionymi" konfiguracjami postaci
Postaram się je tutaj zaprezentować.
---------- Post dodany o 13:56 ---------- Poprzedni post był o 13:54 ----------
Taką miałem interpretację i nadałem odpowiadający jej tytuł zdjęciu![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Świetne zdjęcia z Scheweningen![]()
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ