ostatnia wrzuta super, koniki chowające się pod cieniem drzewa, motylek, wszystkie właściwie foty fajne i ciekawe
ostatnia wrzuta super, koniki chowające się pod cieniem drzewa, motylek, wszystkie właściwie foty fajne i ciekawe
Nadrobiłam zaległościBardzo fajne wrzutki leśne. Motylek super, ale naj 1422
![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Lola
Dziękuję wszystkim. Bardzo.
Jak wcześniej wspominałem pociągnę jeszcze opowieść o dolinie Regetowki.
=====
UWAGA SPAM
=====
12 lipca o godz. 21.00 w stadninie koni huculskich w Regietowie będzie wystawiona "Halka" Stanisława Moniuszki, z największymi polskimi gwiazdami operowymi.
http://www.huculy.com.pl/pl/52810/0/..._ROK_2014.html
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Widzę, że o kulturę też dbają
Przypomniało mi się jak kiedyś chciałem poderwać nowo poznaną dziewczynę. Chcąc wypaść na kulturalnego człowieka zaproponowałem wyjście do teatru. W odpowiedzi usłyszałem mniej więcej coś takiego:
Do teatru ....??? E tam, ja nie chodzę do teatru...chociaż kiedyś byłam... (tu na twarzy pojawił się wysiłek).... chyba Hanka
to była...czy cuś takiego
Poddałem się![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Super ślimak!![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
1438 się mi podoba.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dolina Regetowska oczywiście
Tak mi odbiło, i aby odreagować z roboty to podjechałem sobie do Regietowa Wyżnego i polazłem na Kozie Żebro. Oczywiście ze szczytu nic nie widać, ale z poziomu lasu piękny widok na dolinę się rozciąga.
Wróciłem późno, ok 21.00 ale i tak prawdziwego zachodu nie doczekałem. Słoneczko wysoko było. Oczywiście wystarczy przejść 100 - 300 metrów i już mamy "sztuczny" zachód - bo jakaś górka słońce przesłania. Gdy wracałem do domu to nad miastem widać było prawdziwy karminowy zachód. Szkoda.
Dziś kilka kiczyków
1439.
1440.
1441.
1442.
1443.![]()