Zapraszam na http://sabkon.blogspot.com/. Blog fotograficzny pokazujący znane i nieznane miejsca w Polsce i na świecie. Na blogu znajdziecie moje autorskie zdjęcia m.in. zamków, pałaców, muzeów, bunkrów, fortów, sztolni, tuneli, opuszczonych fabryk, cmentarzy oraz miejsc turystycznych. Prócz zdjęć każde miejsce zawiera wyczerpujący opis historyczny.
Kiedyś stał więc możliwe, że nadal stoi... nie zawsze zwracam na to uwagi jak przejeżdzam tamtędy..
G5 | S19/2,8 | S30/2,8 | S60/2,8 | MZD 25/1,8 | MZD 45/1,8 dwa kity | nissin i40
Wczoraj w Szczawnicy podczas powrotu z "małej"![]()
wędrówki trafiłem na takiego cósia:
Wygląda jak Nissan Skyline R34 (czyli auto moich marzeń, choć może w troszkę innej wersji)...., ale kilka rzeczy nie pasuje - ta najważniejsza to kierownica nie po tej stronie co w oryginale (dopiero GT-R R35 miał kierownicę po lewej stronie)
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Yac, postawiłeś na czarnego konia? Fotki jak i maszyna ekstra! Pozdrawiam
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Takie cudeńko wjechało na zamojski Rynek Wielki ostatnio
Pozdrawiam.
A propos tych dynamicznych zdjęć to mały prosty pokaz (po angielsku i sposobem takim jak czeslawo podał):
Fujifilm X10
Nie wyznaje się na tym Nissanie ale może ktoś zrobił przeróbkę/przekładkę. W tamtych latach był z tym o wiele mniejszy problem niż dzisiaj bo wiele modeli tego samego producenta miało bardzo dużo tych samych komponentów włącznie z tapicerkami, deskami itd.
---------- Post dodany o 10:25 ---------- Poprzedni post był o 10:18 ----------
Nie taki prosty do końca- muszą być dwie osoby oraz płaska i najlepiej długa maska lub statyw przyssawką
. Kiedyś sam się podobnie bawiłem, przyczepiłem aparat do drzwi i tak z nim jeździłem
. Ale jak się chce to można się bawić
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ