A ja ostatnimi czasy przechodze kolo Maserati
A ja ostatnimi czasy przechodze kolo Maserati
Przekładka byłaby prawdopodobna gdyby to był R32 lub R33, bo do nich przekładano deskę rozdzielczą z przyległościami z 200SX. Natomiast R34 miał dość specyficzny jej układ. Z tego co poczytałem to w Łodzi jest jakaś firma która robi lustrzane odbicie oryginalnej d.r. i kosztuje to niezły kawałek kasy (pewnie kupiłby za to całkiem porządne auto).
Swoją drogą jeśli ten samochód to zwykły Nissan Skyline GT to gość wsadził kawał kasy w samochód, który może i jest egzotyczny, ale nie porywający. Co innego GT-R R34 - niejeden zachodni "supercar" wysiada...
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Swego czasu sporo siedziałem na forum Fiesty - zapaleńcy na prawdę potrafili działać cuda na kółkach praktycznie z niczego więc to może też taki z rodzaju tych zapaleńców![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Dobra, taka zajawka mojego klasyka
pozdroofka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Takie coś stoi niedaleko mnie i nawet czasami jest używane z tego co widzę
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
że rdza nie dała mu rady?!?!?
Dobrze oblany po zakupie...
Mój kolega z roboty nie dopełnił tej formalności po zakupie nowego Malacza i po 9 miesiącach musiał go oddać do gwarancyjnego malowania. Rdza zaczęła mlaskać pod lakierem...![]()
![]()
"Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył." Robert Bresson
Wygląda na odrestaurowanego, chociaż nie do końca podoba mi się jak na nim lakier położyli. Wygląda tak jakby miał z centymetr co najmniej
Ale za to tego to bierze i to mocno. To cudo stoi koło żłobka mojej córki. Wygląda na model z pierwszej serii - ma chromowane jedno lusterko od strony kierowcy i czterobiegową skrzynie biegów
. No i ten CUDOWNY kolor
![]()
Chyba najlepsza przeróbka BMW jaką widziałem, znaczy chodzi o Bakielit Motor Werken
![]()
OT: tez byłem w Łebie w tym roku![]()
E-510+ZD 14-42, ZD 40-150 (stara wersja) i plany na kolejne zakupy