Ładne.
To z jakiejś imprezy ?
Ciekawe sytuacje wypatrujesz. Zastanawiam się tylko, czy bez tytułów, zdjęcia miałyby tę samą siłę przekazu![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
A obróbka czarno-biała to taki specjalny zamysł?
Czy uznałeś że lepiej się po prostu prezentuje od kolorowej wersji?
Tę samą na pewno nie, bo niejako tytuł narzuca odbiór zdjęcia.
Ja w temacie tytułowania zdjęć, to nie mam wyrobionego zdania. Ale wiem, że jak tytuły do mnie trafiają, to mi się podoba, a w tym wątku właśnie tak jest. Czekam na zdjęcia i na tytuły. Więc jakby nie patrzeć, jest to wartość dodana![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
W temacie tytulowanie zdjec...Ostatnimi czasy dolaczylem zdjecie bez tytulu,zrobione tel kom. w poscie "zrobione tel. kom."i Szanowny koronax zapytal....-co mam na mysli.Odpowiedzialem doglebnie.I sie dowiedzialem,ze tak myslal.