Bardzo fajnie przeprowadzona konwersja w B&W. Na 109 osobiście skupił bym kadr tylko na świetnie uchwyconej trójce postaci, ale najbardziej podchodzi mi 111 w całości.
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Hej,
zerknąłem jedynie na ostatnią wrzutę póki co - że uliczniaki lubię, to z założenia mi bardzo mi do gustu przypadła, ale przejdę do szczegółów
- dziewczyna motyl - trochę daleko, jednak bardzo ciekawe, dużo się dzieje, pełna opowieść uliczna, nawet sama ławka jest opowieścią - zaczynając od lewej:
1. zmęczenie - kokon,
2. posiedzenie - przepoczwarzanie się,
3. i motyl! (może nocny...)
I jeszcze mamy dookoła sporo treści, dziewczę w okularach, dyskutująca para a w tle pełna 'MASA' - jako nazwa klubokawiarni. BRAWO.
Trzewiki - ok, ale płasko w tej historii, inne kadrowanie mogłoby poszerzyć treść.
Pan ze świeżym tatuażem - ciekawy nawet, ciekawe, co czyta.
pozdrawiam,
To jeszcze dwa ludki z Krakowa. Ostatni tryptyk jakoś nie przypadł Wam do gustu, to spróbuję trochę inaczejGostek ze szczurami pojawił się kilka dni temu u Rafała Czarnego, ja miałam tylko jedną szansę go spotkać, więc nie wyszedł tak fajnie, ale i tak się pochwalę
A na odchodne widoczek z Katowic.
112.
113.
114.
![]()
A mnie się 108 podoba
I co mi zrobicie?![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię mieć pełną jasność![]()
Ostatnie nawet fajne![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Tak ostatnie nawet fajne. Natomiast poprzednie dwa, czyli tryptyk i gość ze szczurami bez większego przekazu. Nie rozumiem po co w tryptyku środkowe jest kolorowe? poza tym na zdjęciach nie ma żadnych emocji. I co z tego, że technicznie są "dobre"?