Fajna ta ostatnia wrzutka, podobają mi się takie klimaty. Pierwsze faktycznie jakoś tak słabo skadrowane.
Fajna ta ostatnia wrzutka, podobają mi się takie klimaty. Pierwsze faktycznie jakoś tak słabo skadrowane.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Miejsc ciekawych wciąż jest sporo, tyle że trudno dostępne i zgody wymagają albo czapkowania u jaśniepanów.
Ale czasem warto się potrudzić, by coś fajnego strzelić.
Fotki z Wi-my ciekawe![]()
150 jest miłe ale najbardziej podoba mi się 154. Ja nie wiem ale tam chyba jeszcze tylko misia z oberwanym uchem i ledwo trzymającym się okiem brakuje no i chyba trzeba było lekko przykucnąć![]()
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Trzy ostatnie najbardziej - fajne miejsce i motywy.
154, bardzo fajne, zdecydowanie mi leży. Coś w stylu zaraz wracam..
Acha i co złego to nie ja...
----
moje zdjęcia
A ja tym razem na 151 zagłosuję - przez treść spójną z "podpisem" - napisane 3D - jest 3D; napisane uwaga wózek - jest wózek.
Fajne.
Super miejsce i zdjęcia, najbardziej chyba ostatnie, choć ciężko się zdecydować bo wszystkie fajne![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja