318 z pieskiem bardzo ekstra.
2+4 też super.
318 z pieskiem bardzo ekstra.
2+4 też super.
314 jak kolarz. Bardzo fajne! Ostatnie pieskowe też.
Masz fajne spojrzenie na "miejskie obrazki". Świetne foty.
Szkoda że nie mamy okazji razem pofocić, ale może........
Chyba trochę na siłę szukałeś tych kadrów.
Radziłbym ci trochę mniej fotografować, być bardziej wybrednym.
EDIT:
Dobra, uzupełnię wypowiedź: to wszystko jakieś takie siermiężne, nie w punkt, bez streetowej zaskoczki, funu. Kiedyś ukułem powiedzenie "powszechnie dostępny moment" w opozycji do "decydującego momentu".
Ostatnio edytowane przez diabolique ; 4.05.14 o 22:05
Również mam takie odczucia. Bardzo lubię Twoje zdjęcia i darzę szacunkiem za świetne oko do streeta, ale ostatnio zauważam pewien regres. Zdjęcia do testu też mnie rozczarowały, jedno tylko przykuło moją uwagę.
Dzięki za Waszą opinię.
Mając do wyboru nic nie pokazywać na forum albo pokazać coś co niekoniecznie jest super i zapierające dech w piersiach wybrałem drugą opcję. Mniej fotografować chyba się nie da, to niestety nie mój zawód, ale hobbyDo galerii nie wstawiam prawie nic, bo uważam, że powinna być wizytówką forum. Myślę, że w wątku mogę sobie pozwolić na umieszczenie zdjęć słabszych. Nie żebym był masochistą, ale wolę kilka słów krytyki niż kilkanaście "fajne".
Do tego nie nazwałbym części zdjęć, które wstawiłem "streetem". Czasem po prostu widzę coś, co mi się podoba i po prostu rejestruję. Przecież w przypadku 316 i 319, czy 312 trudno mówić o fotografii ulicznejZdecydowanie są to powszechnie dostępne momenty. Może kiedyś uda mi się wygospodarować w swoim życiu tyle czasu, żeby naprawdę skupić się na fotografii ulicznej. I wtedy na pewno będę bardziej wybredny. Obiecuję
Pozdr
Gdzieś kiedyś widziałem chyba konkurs, który polegał na odgadnięciu marki i modelu aparatu na podstawie malutkiego fragmentu jego zdjęcia, np. jednego przycisku
Jak przejrzałem swoje zdjęcia z wątku - masz niestety rację - większość jest do bólu przewidywalna. Przynajmniej teraz rozumiem dlaczego słynna reputacja forumowa mi spadła
Pozdr
To ja aż się boję spojrzeć na rankingNawet nie piszę w tamtym wątku bo ponoć jak się coś napisze, to coś opada.