Albo w niszę niż w masę![]()
Albo w niszę niż w masę![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
315 Przed odjazdem. Chciałem napisać 'na krańcówce', ale chyba nie wszyscy wiedzą co to 'krańcówka'.
Pozdr
Świetny ten malunek.
Michałku fragment "miejskiego" grafiti- świetnie skomponowany z całością.![]()
Mural super, fajnie umiejscowiony a i kompozycja zdjecia - brawo.
fajnie kadrowane, z kontekstem tak jak lubię, jednak widać, że czasami zjada cię kadrowa rutyna
Ale to nie zarzut, ja też tak mam; tylko zwracam uwagę, że nie jest to jakiś spójny materiał czy też dokument w czystej postaci, więc można czasami pozwolić sobie na odrobinę kadrowego szaleństwa - coś uciąć, coś przyciąć, czymś człeka przysłonić. No i wprowadzić przedplan, tego zdecydowanie brakuje w twoich ujęciach, a bardzo by je ożywiło (zaludniło? zagęściło? umiejscowiło "wewnątrz", a nie tak jak teraz, widać, że fotografujesz "z zewnątrz").
Świetnie. Znakomity mural. Szkoda że ma takich więcej.
W 100% zgadzam się z Twoim wpisem. Mimo prób i starań wciąż mam wrażenie, że rejestruję to co mnie otacza, nie będąc uczestnikiem tych wydarzeń. Niejako właśnie z zewnątrz. Do tego dochodzi notoryczny brak czasu. Zdaję sobie sprawę, że jeśli chciałbym robić lepsze zdjęcia musiałbym regularnie "szwędać" się z aparatem jak tylko często się da. A na razie nie da się i tyle.
I jescze mój ścisły do bólu umysł, graniczący z zespołem Aspergera broni się przed jakimkolwiek szaleństwem w kadrze
Pozdr
316 Dla tych, którzy długi łykend spędzili bez wysiłku fizycznego
317 2 + 4
318
319
Pozdr