Wybije Ci z głowy to forum![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Moje zdanie jest takie, że mówienie prawdy bez ogródek świadczy o szacunku wobec drugiej osoby. Mogłem mu kadzić, że super, że świetne, a w duchu śmiać się z gniotów. Ale nie umiem tak.
Ja tam pisać nie muszę, życzliwy chciałem być.
Ale może faktycznie, niech się inni wykażą, ja wrzucam na luz na dłuższy czas![]()
Jak napisałem - zawsze wolę czyjeś konkretne krytyczne zdanie, które jeśli jest pisane w sposób tak wyważony, jak zrobiłeś to Ty, wręcz traktuję jako życzliwe. W końcu, jeśli komuś chciało się zajrzeć do wątku i napisać nie tylko np. masakra albo OMG, to głupotą byłoby traktować taką wypowiedź jako osobistą wycieczkę.
Dlatego - nawet jeśli "wrzucisz na luz" miło będzie jak czasem zajrzysz i dasz znać czy jest coraz gorzej, czy jest światełko w tunelu
Pozdr
Michał rób swoje, czyli foty. Kto jeśli nie młody (ziomal) będzie miał perpektywiczne spojrzenie. Dobrze Tobie to wychodzi, choć na pewno każdy oglądający innym okiem na Twe foty patrzy.
Ciesz się fotami a będziesz znajdywał kolejne motywacje i będzie tylko lepiej.
Czego z serca Tobie życzę.
Słodzić nie będę, ale doceniać lubię..........bardzo![]()
Napisałem co myślę. Sam sobie też to mówię![]()
Dzisiaj coś spoza miasta. Długi weekend spędziłem bardziej rodzinnie niż fotograficznie i dlatego niewiele mam do pokazania. Raz udało mi się zwlec w miarę rano, ale pogoda niezbyt sprzyjała, a do tego wstyd przyznać - nie udało mi się znaleźć jednego choćby robala czy innej paskudy. Dlatego poznęcałem się tylko nad mchem:
320 - 322