Strona 22 z 59 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 583

Wątek: ravbog - próba sił

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ravbog
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria

Odp: ravbog - próba sił

Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    Bo to dla dzieciów jest, jesteś dziecko? Albo Masz takie coś?
    Dla swoich rodziców zawsze będę ich dzieckiem Od prawie roku moje dziecko to już nie dziecko, ale nawet jako dziecko też nie trawił Harrego Pottera Ale jak się głębiej zastanowię to jednak mam w sobie sporo z dzieciaka Niech to moje zdjęcie będzie tego potwierdzeniem

61. Przystań dla delfinów

Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

ładne kolory takie miłe dla oka
    Szukam linka do "Autobana"
    ---
    "Do Zobaczenia"

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Sawa
    Mieszka w
    Pruszcz Gdanski
    Siła reputacji
    120
    Moja galeria

cześć ravbog,

Przebrnąłem przez kolejne strony, trzeba przyznać, żeś płodny!
    Jednak zdaniem moim jedyne zdjęcie które mnie zaciekawiło na dłuższy moment to 48 - pożeracze, reszta niestety niezbyt.
    Dużym potencjałem była ta opatulona i obwiązana rzeźba, ale jednak kontekstu brak.
    Równie ciekawie zapowiadało się ADHD pająka, bardzo fajna grafika z tego wyszła, kolory też, ale to tylko rzut okiem i .. i już.
    (p.s. macro masz fajne, ale nie jest to bliska mi dziedzina zdjęciowa...)

Mam nadzieję, że doczekam się jednak jakiejś perły, czy choćby bursztynu, wszak przy takiej ilości - to jak na plaży - w końcu jantar się znajdzie.
    Powodzenia!

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Sawa Zobacz posta
    Mam nadzieję, że doczekam się jednak jakiejś perły, czy choćby bursztynu, wszak przy takiej ilości - to jak na plaży - w końcu jantar się znajdzie.
    Powodzenia!
    Dziękuję za opinię. Skoro przeczytałeś cały wątek to już wiesz, że nie należy po mnie oczekiwać pereł czy innych szlachetnych wytworów. Ja tylko tanie błyskotki wytwarzam i to mi wystarczy. A jak ktoś się w nich dopatrzy czegoś więcej ... no cóż mówią, że towar jest tyle warty ile ktoś zechce za niego zapłacić
    Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Sawa
    Mieszka w
    Pruszcz Gdanski
    Siła reputacji
    120
    Moja galeria

ravbog,
    Nie ma co się "krygować" - to, że zostałeś zauważony - jako laureat Dobrego Debiutu - pokazuje, że treści które publikujesz są na forum postrzegane jako ciekawe i warte odnotowania.
    Ja ze swojej strony dzielę się zaś swoimi oczekiwaniami - a uważam, że są uzasadnione - w niektórych zdjęciach, które publikujesz odnajduję rzeczy czy treści, które mnie zaciekawiają, zatrzymują, faktem jest, że nie wszystkie, ale też i moje wymagania są dosyć wąskie...
    Merytorycznie, żeby nie było : wszak to dział Ocena zdjęć:
    Ja np nie rozumiem drzwi z zamku - dla mnie to zdjęcie testowe, pokazujące możliwości aparatu, jednak bez jakiegoś punktu zaczepienia, w mojej ocenie - jest puste. Las gwiazd też traktuję testowo - ale to zdjęcie 'możliwości aparatu' już nie pokazało, kolejne - delfiny - fajne kolory, w tym kolory wody - ale cięcie po kadłubach, w mojej ocenie niechlujnie, za wąsko i pomimo barw przestaje cieszyć.

Pisząc, że czekam na perłę czy bursztyn zapewniam Cię jednocześnie, że będę tu zaglądał - do tego 'wątka'.
    Dodatkowo informuję, że nie zawsze będę komentować, jesli w mojej ocenie zdjęcia na to nie zasługują, to będzie mi szkoda czasu, a też szkoda abyś przez jedną jedyną skrajną opinię miał popsuty dzień

pozdrawiam,
    Ostatnio edytowane przez Sawa ; 28.04.14 o 16:36 Powód: literówka

| OlyJedi Awatar witia
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria

58 i 61 - świetne.
    Pozdrawiam.

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Sawa Zobacz posta
    ravbog,
    Nie ma co się "krygować" - to, że zostałeś zauważony - jako laureat Dobrego Debiutu - pokazuje, że treści które publikujesz są na forum postrzegane jako ciekawe i warte odnotowania.
    Za Słownikiem Języka Polskiego PWN: krygować się "przesadnie okazywać swoją skromność i dobre wychowanie, wdzięcząc się i zachowując nienaturalnie"

Tak, dożyliśmy takich czasów, że dobre wychowanie i skromność jest faktycznie nienaturalnym zjawiskiem. Mimo, że nie jestem jeszcze (mam nadzieję) całkowitym dinozaurem, tak jak dotychczas pozostanę wierny zasadom okazywania skromności i dobrego wychowania, prawdopodobnie coraz częściej spotykając się z niezrozumieniem stykających się ze mną ludzi. Taka moja karma

A do odwiedzania mojego wątku i wyrażania wszelkich opinii o moich zdjęciach serdecznie zapraszam Pozdrawiam

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria

Patrząc na 57. zdjęcie, to widzę, że odwiedzasz Partynice. Dobre miejsce na ćwiczenia fotostrzałów.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mysikrolik Zobacz posta
    Patrząc na 57. zdjęcie, to widzę, że odwiedzasz Partynice. Dobre miejsce na ćwiczenia fotostrzałów.
    Niestety było to już dość dawno, a i sprzęt nie był demonem szybkości ale faktycznie to dobry "poligon" dla wychwytywania obiektów w ruchu

---------- Post dodany o 20:16 ---------- Poprzedni post był o 20:12 ----------

62. Rosa zdobi o świcie

| OlyJedi Awatar robtor
    Mieszka w
    okolice Tarnowa
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez ravbog Zobacz posta

62. Rosa zdobi o świcie
    Pikne to