|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dziękuję za pokazanie swoich wersji czapli
Wszystkie kolorowe wersje podobne do mojej poprawki. Kaczy trochę "przeciągnął" kolory.
Wersja alnico chyba najbardziej zbliżona do mojej poprawki.
Bodzo ładnie "zrobił" ptaka (muszę się przyjrzeć filtrowi o którym pisze) ale MZ, tło przyciemnił i zdesaturował. (przy oka
Ściągnąłem go ale jego używanie jest dla mnie nie całkiem intuicyjne.
Będę się upierał, że lekkie rozmycie jest dopuszczalne (szczególnie na skrzydłach).Tak samo rozmywa się śmigło w lecącym samolocie.
A właśnie, że nie! Odbicie ptaka przesuwa się razem z nim, nie może więc być rozmazane![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Chyba, że osobnik leci nad wątkim nurtem rzeki![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wiem co chcesz pokazać, ale ten przykład (mimo że zabawny) akurat jest nietrafiony. Należałoby pokazać fotografię rzeczywiście wykonaną, a nie fotomontaż.
Poniższy przykład moim zdaniem będzie lepszy:
Źródło: http://plamkamazurka.blox.pl/tagi_b/...?PageNumber=61
The question is, who cares?