W pierwszej chwili pomyślałem, że spłukują rdzę![]()
W pierwszej chwili pomyślałem, że spłukują rdzę![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
ciekawe te samolotyHeńku, ale Twoje wieżowce lepsze![]()
Fakt... kolor cieczy i zacieki na samolocie nie wyglądają apetycznie. Wygląda to tak jak mocno rozcieńczone i roztopione lody czekoladowe. Sama mgła jest ok. Aczkolwiek używanie tego słowa jest ostatnio niebezpieczne. Jeszcze z samolotem w tle. Brrr.... strach się bać.![]()
Zobacz co było kiedy znana blogerka usiadła na ściętych pniach brzozy i zrobiła sobie zdjęcie.![]()
Dajcie spokój, wieżowce i wieżowce!
Światła nie ma, mgła za rzadka. Czekam aż mgła będzie tak gęsta, że szczytów wieżowców nie będzie widać.
A na razie to co jest
---------- Post dodany o 23:27 ---------- Poprzedni post był o 23:24 ----------
Jakoś nie interesują mnie znane blogerki ani brzozy.
Obojętne czy ścięte, czy złamane![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ja bym nie śmiał na mgłę narzekać bo sam ja lubię focić. Wstawiaj co masz i tak się fajnie ogląda.
BIKER, Jaack- dziękuję![]()
Lubie oglądać Twoje foty, bo niektóre pokazują Fraknfurt jaki pamietam z okresy gdy tam jeździłem i widziałem jak polacy niektóre wieżowce budowali. Spałem na Guter Plaz (Giter plac)w hotelu CHemobudowy Kraków. Tam gdzieś niedaleko był (jest) polski kościół.
![]()
W latach 1992-1993 czyli jesteśmy w 20 lat później. Mam fajne wspomnienia z lotniska, Waldstadionu, spod U.S Base Air Force, z firmy Neckermand Versand na Braumfelderstrasse, tam mi pomogła Policja dojechać z ładunkiem. Fajne czasy to były, choć i problemów mi nie brakowało. Tylko fotek za wiele nie mam i tego mi szkoda.![]()