|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
kiedys próbowałem za staki sie brać ale zostałem pokonanymoze kiedyś popróbuje wiecej
![]()
W makro, chyba się zgodzisz jakość też jakąś rolę odgrywa. Wstawiłeś "kloca" o boku prawie 4 tyś pix i dodatkowo forum automatycznie skompresowało zdjęcie do ok. 1MB. To nie ma prawa dobrze wyglądać nawet jakby była lepsza (większa) głębia ostrości. Wiem, powtarzam się ale skaczesz tymi rozmiarami zdjęć, raz 900pix, raz 1100pix, raz 2 tyś pix, raz 3tyś. Mógłbyś się zdecydować.
a 1200pix dłuższy bok to już raczej max, chyba, że panorama to można pokusić się o większy rozmiar.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg