|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
oj... każda prawdziwa kobieta musi marudzić choćby nawet miała w rękach jeden z cudów świata to i tak znajdzie jakieś wadyWłaśnie ładuję baterię (swoją drogą żałuję że nie kupiłam 2) i będę uczyć się nowego sprzętu... Nie obiecuję szybkich efektów, niestety praca odbiera mi czas na przyjemności... ale po świętach znajdzie się kilka dni wolnych.
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
The question is, who cares?
Nie marudź, tylko zdjęcia dawaj - nawet TEJ ręki![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Będą, jak tylko znajdę trochę czasu... teraz cały czas pracuje 14-23/01... więc wstaję rano, ogarnę trochę mieszkanie, przygotuję coś na obiadek i muszę się szykować do pracy:/. Oczywiście jest już kilka próbnych pstryków ale potrzebuję na to trochę więcej czasu...:P
---------- Post dodany o 12:08 ---------- Poprzedni post był o 12:07 ----------
no i jeszcze jajka trzeba skrobać... ja nie wiem kiedy to wszystko ogarnę. Na całe szczęście, na święta będę u mamusiChoć to nie oznacza że nic nie muszę robić to i tak mnóstwo pracy mi odpada...
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wyobrażam sobie taką sytuację:
prawdziwa kobieta otwiera szafę, w której jest pełno różnych aparatów- analogów zwykłych i lustrzanek, cyfrowych kompaktów prostych i zaawansowanych, lustrzanek i bezlusterkowców. Stoi przed otwartą szafą i załamuje ręce: Nie mam czym robić zdjęć!
No i znowu system nie pozwala dać plusa
Twoje własne?
Ale masz śliczne![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Rzeczywiście piękne![]()
co do tej szafy to...to,to,to...to tylko przyzwyczajenie...
Lepiej niech to będzie szafa z aparatami niż z facetami...
Kobieta jak ma jedną parę butów to w nich chodzi, jedną sukienkę to wszystkie okazje w niej obskoczy, jeden aparat to nim robi zdjęcia, jednego faceta...
nie od dziś wiadomo że od dobrobytu się w d... przewraca![]()