I tak samo silnie wciaga
Pokazala sie swieza krew na forum i twierdzi, ze widzial, ba.... nawet, ze jest w stanie udowodnic istnienie, to co sie dziwisz, ze ludziska sie podniecaja![]()
I tak samo silnie wciaga
Pokazala sie swieza krew na forum i twierdzi, ze widzial, ba.... nawet, ze jest w stanie udowodnic istnienie, to co sie dziwisz, ze ludziska sie podniecaja![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ciekawe dlaczego co niektorzy wytykaja na fotkach plaskie swiatlo???
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
A jeśli mam metalowe obiektywy, to na zdjęciach mam metalopplastyke ?
Wtedy jestes hevi metal tander....
Swoja droga cos wew szklach tkwi, pamietam kiedys jak mialem bagnet M, to zauroczyl mnie rokkorek bodaj 40tka czy 45tka? (nie pamietam), ktora tlukli w tej samej fabryce co Leje, a mial jakies tam lepsiejsze powloki.
Urzekaja mnie rowniez do tej pory szkla * Zeissa z tej pierwszej serii na bagnet duzego Contaxa.
Jednakze, idac tropem myslenia autora, to jedynie sluszny i plastyczny staje sie duzy format, no moze sredniak (tyle, ze to sredniak) z dobra markowa szklarnia.... a temat juz mniej istotny, wazne, ze plastyka bedzie...
pozdroofka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()