Co prawda na komorce wiele nie zobacze ale juz się cieszę na ożywienie wątkupozdrawiam ciepło ze zlotu międzysystemowego
![]()
Co prawda na komorce wiele nie zobacze ale juz się cieszę na ożywienie wątkupozdrawiam ciepło ze zlotu międzysystemowego
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Bardzo fajny portret egzotyczny. Zdecydowanie mi się podoba. Kolorystyka ciepła.. przyjemnie tak..
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Tu już mniej Twojego klimatu, czuję ducha willowa (ale koledzy mnie zrypią)
do mnie bardziej przemawia to poprzednie... z postu #4324
choć na tym bardzo podoba mi się odbicie w lustrze... tylko jako całość tak nie do końca mnie przekonuje
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Odbicie w lustrze nie bardzo, bo dłoń jest już zupełnie sina, prawie jak w stanie rozkładu (sorki). Zresztą ta lewa nie w lustrze też ale nie tak ekstremalnie.
no w sumie racja, tak czy inaczej poprzednie dużooo lepsze![]()
Póki mi Agnieszko nie zwróciłaś uwagi na ręke to w ogóle jej nie dostrzegałam- teraz będzie mnie wkurzać.... Taki światłocień zostawiło światło zastane w pomieszczeniu. Koloryt skóry modelki naturalnie i pieczołowicie zdobyty na wyjeździe feryjnym
![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Widziałem ocenzurowane zdjęcie na FB i chętnie obejrzałem tutaj. Nieśmało tylko napiszę, że wolę odbicie w lustrze.