ptaki przepiękne - jak wszystkie które pokazujesz. gratuluję
jednak patrząc na nie, moją uwagę od ptaka odciąga rozmazanie przed nim. wygląda dziwnie. odnoszę nawet wrażenie, że nie pochodzi ono z aparatu
ptaki przepiękne - jak wszystkie które pokazujesz. gratuluję
jednak patrząc na nie, moją uwagę od ptaka odciąga rozmazanie przed nim. wygląda dziwnie. odnoszę nawet wrażenie, że nie pochodzi ono z aparatu
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
To jest jeden gatunek. Nie wnikałem w temat upierzenia, ale muszę uzupełnić wiedzę w tym temacie. Ptaki generalnie trzymają się czubków drzew i zlatują do wady.
abir, przyjacielu, chyba nie podejrzewasz mnie o takie manipulacje. Nie lubię rozmycia z przodu z mojego szkiełka. Niestety, nie jest to 500/600mm na FF i dlatego to tak wygląda. W razie czego mam RAWa. Jakby co, mogę podesłać i sam zobaczysz, jak to wychodzi z tym dołem.
Pikne
Czerwony to samczyk
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Bogdan, zdjęcia rzeczywiście sprzed tygodnia. Z FF to nie przesada. Fociłem z kumplem, który leżał w tej samej odległości co ja, tyle że on miał do dyspozycji FF + 500mm. Teoretycznie, ja mam 640mm. Jednak moje foty wypadają blado przy jego zestawie. Trzeba jednak zejść na ziemię, cieszyć się z tego co się ma i tyle, a po cichu czekać na kumulację i puszczać cyferki raz na jakiś czas...![]()
Łukaszu całkiem ładne zdjecia. Ciekawie z tą ich kolorystyką wyszło.
Piękne krzyżodzioby![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Fajne papugi, nie dostrzegam mankamentów które wymagałby ff![]()