Co myślicie o wyjaśnieniu sobie tego w Wysowej ??![]()
Co myślicie o wyjaśnieniu sobie tego w Wysowej ??![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Proszę,
zaczyna się różnie, ważne jak się kończy.
Czy dziwne? Chyba nie, wystarczyło napisać do apz'ta zapytanie i po problemie,
na prawdę nie ma co kombinować i dopatrywać się dziwności.
Wszystkie nie dopowiedziane sprawy, nie jasności trzeba natychmiast wyjaśniać, żeby nie dochodziło właśnie do
takich dziwnych sytuacji, gdzie sami sobie zaczynamy odpowiadać na pytania, na które tylko ktoś inny zna właściwą
odpowiedź.
Wyjaśniając kwestie od razu, unikamy urastania ich do rangi problemu, to pomaga.
Pozdrawiam Adamie
Saboor.
---------- Post dodany o 19:50 ---------- Poprzedni post był o 19:49 ----------
Wszytko można przegadać.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Właczę Ci na chwilę cały wątek. Wyrózniono dwa zdjęcia z 12 i jedno zaginęło, powinno być ich 13 w wyborze. Fotografii Roku nie wybrano.
Płynność składu Jury jest zapisana od zawsze w regulaminie.
https://forum.olympusclub.pl/threads/89763-Fotografia-2013-roku-forum-Olympusclub.pl-wyniki-i-gratulacje.
Ostatnio edytowane przez apz ; 19.02.14 o 21:51
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
ja nie widzialam nawet że wątek o foto roku istniał
co dopiero o wybraniu tudzież nie wybraniu zdjęcia
nieważne...
będę bronić FM obiema rękami - bo IMO to niezły konkurs, kwestia zgłaszanych zdjęć - cóż różne rzeczy ludzie lubią a o gustach się nie dyskutuje
po to jest jury żeby wybierało najlepsze ze zgłoszonych
i niejednokrotnie już poziom zdjęć był naprawdę mega zacny !!![]()
co do równoległego głosowania chętnych forumowiczów (bo chyba sie temat przewijał w międzyczasie) to jestem jak najbardziej za
raz było mi dane być w juryi choć było piekielnie trudno to zabawa przednia !!
![]()
pozdrawiam
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
W momencie, gdy pisałem posta w watku było tylko jedno zdjęcie. Być może był on w trakcie edycji lub był później uzupełniany.
Po kilku dniach szukałem tego wątku lecz nie mogłem go już namierzyć. Nie wnikam dalej. Nie mam nic przeciwko FM ale uważam, że nie wszystko było jasne jak on działa.
jak coś jest niejasne - warto spytać
ale nie wnikam - ja tam jestem fanką tego konkursu !!
zwlaszcza jak się dodatkowo pojawiłą ankieta na fotę publiczności !!!
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
A wątek marcowy bedzie?