fajny rowerek, poza tym 171 i 172![]()
fajny rowerek, poza tym 171 i 172![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Strasznie równa wyszła ta zachmurzona woda. Taka flauta i bezfale było? A w ogóle odrobiny słońca życzę w tym zimowym teraźniejszym czasie... Lepsze będa fotki a i przyjemnośc ich robienia też będzie większa. Ta ponura pogoda przypomina mi zaciągnięte, wrześniowe niebo nad Bergen.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Maćku nr1,
Cały wątek przeszedłem, to co rzuciło mi się w oczy- to duże ilości podobnych zdjęć, ale to na wcześniejszych stronach wątka.
Bardzo dużo zdjęć wybrzeża - interesujących, ale może kiedyś wypłyniesz w morze by zrobić zdjęcia z innej perspektywy.
Zapamiętałem również siostrę Paulinę, jak i 'kowali', lecz z każdą stroną widać, ze portret Cię 'pociąga', jak i radzisz sobie z tym tematem coraz ciekawiej.
Zarówno Paulina, jak i Dziewczyna o głębokim spojrzeniu są pokazywane w fajny sposób.
Może jeszcze trochę urozmaicenia i będzie świetniej, kto wie!
Ale z pewnością będę tu zaglądać, też ze względu na ciekawe zdjęcia uliczne.
pozdrawiam,
Mnie chyba też Twoja ulica najbardziej przyciąga. I widoczki. Choć zgodzę się z Sawą, że powtórki czasem są nużące.
Podoba mi się, że szukasz, eksperymentujesz, cały czas jesteś na chodzie - robisz zdjęcia. Przy takich ilościach oczywiste jest, że nie wszystko odbiorcy podpasuje, z drugiej strony - można znaleźć coś dla siebie. Często znajduję.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|