realniastyświetne fotki. A może...........szykuj aparata i ruszamy w sobotę na........ Księży młyn do przędzalni i w jej okolice. Mam coś do pokazania, a inne oko też będzie mile widziane.
![]()
realniastyświetne fotki. A może...........szykuj aparata i ruszamy w sobotę na........ Księży młyn do przędzalni i w jej okolice. Mam coś do pokazania, a inne oko też będzie mile widziane.
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Pomysł na 2-3 godź a związany z potencjalną pogodą(mroźnie ale podobno słonecznie). No i podzieliłbym się szkiełkami np. 12-60 (a może czymś jeszcze). Realna godź to od ok. 15 do 17 (dojadę po pracy). Focenie wymaga poświęceń![]()
Własciwie to mógłbym powiedzieć, że mam "asa w rękawie". Jeśli pogoda będzie w sobotę "znośna" zabiorę do pracy Olka i analogowego Canona. W drodze powrotnej wysiądę na Księżym młynie. Jeśli się zdecydujesz, daj znać do piętku na PW, ja się sprzętem podzielę, będziesz mogła wybrać.![]()
No muszę, jakichś amok. Strasznie mnie kręci ten nasz Księży młyn. Oby tylko pogoda..............no wiesz.
Ja bardzo lubię to miejsce, te zwłaszcza wieczorne scenerie. No i obiecałem sobie, że zrobię nowe wersje fotek(mam nadzieję że lepsze). Tam jest najfajniej przed wieczorem, gdy się ściemnia.
A co do planu B, może być też niedziela, ale też lekko popołudniu.![]()