Mnie się podoba i pierwsze (choć nie przepadam za zdjęciami takich "biduli") i ostatnie. Jeśli dobrze pamiętam, to kiedyś narzekałaś na brak śmiałości by podejść do ludzi z aparatem. Widzę, że dużo się zmieniło
Pozdr
Mnie się podoba i pierwsze (choć nie przepadam za zdjęciami takich "biduli") i ostatnie. Jeśli dobrze pamiętam, to kiedyś narzekałaś na brak śmiałości by podejść do ludzi z aparatem. Widzę, że dużo się zmieniło
Pozdr
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
62; 64 i 65 - świetne - mbsz.
Pozdrawiam.
DziękiZdaję sobie sprawę, że 62 jest dość banalne i sztampowe, ale jakoś się nie mogę powstrzymać przed takimi ujęciami... Zmienia się powoli, chociaż muszę się przyznać, że akurat to zdjęcie sporo skadrowałam :P
Mnie to w ogóle się ludzie boją, szczególnie ci, których najbardziej lubię fotografowaćCóż, kontrowersyjny wygląd i street nie idą w parze...
Ale uliczne portrety kręcą mnie na tyle, że pewnie w końcu się przemogę i zagadam do tych ludzi
Baardzo dziękuję![]()
Ale akurat panwie ze zdjęcia 62 nie powinni się specjalnie bać. To raczej ich ludzie się boją. No chyba, że się mylę?
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Bylem swiadkiem jak takie focenie z nienacka skonczylo sie oddaniem karty.Nie bylo to czy tamto.Chyba jak ktos by mnie probowal tak z nienacka to tez by sie tak skonczylo.
Ci po drugiej stronie obiektywu tez maja swoje prawa.To ze to nasze hobby to nie znaczy,ze kazdemu w butach do lozka wchodzic nam wolno.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
No ale to nie musi być powód , żeby pozostać przy samych kwiatkach, bo nie nakrzyczą i karty nie zabiorą. Btw zabranie karty to jeszcze nic, może dojść do tego, że podchmielone towarzystwo zechce doprowadzić do uszczerbku na zdrowiu fotoamatora, bo nie dość, że patrzy krzywo, to jeszcze przez obiektyw.
― Ted Grant