Wdzięczny jestem, znów coś nowego się nauczyłem a czasy ciężkie kto wie co się przyda ;D
Wdzięczny jestem, znów coś nowego się nauczyłem a czasy ciężkie kto wie co się przyda ;D
Olympus OM-D E-M5 | Olympus 12-50| Olympus 45mm f/1.8 | Panasonic Leica 25mm f/1.4
Coś takie kiedyś popełniłem
https://forum.olympusclub.pl/threads...ht=prostowanie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Teraz jak już wiem gdzie szukać to mogę powiedzieć, że ma. W zakładce korekcji obiektywu.
PS. Dzięki Bodzip.
Olympus OM-D E-M5 | Olympus 12-50| Olympus 45mm f/1.8 | Panasonic Leica 25mm f/1.4
Ze mnie to żadna konkurencja![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Może trochę się rozpędziłem i przesadziłem. Pogoda akurat była bardzo ładna i niebo niebieskie też, ale nie aż tak
To może w takiej wersji lepiej?
[36a]
Ostatnio edytowane przez d4rk89 ; 14.01.14 o 19:05