Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Właśnie te rury- ich gładka, metalicznie błyszcząca powierzchnia, na tle tych, jednak mniej gładkich budynków, mi się spodobała
---------- Post dodany o 23:19 ---------- Poprzedni post był o 23:17 ----------
Właśnie wielość form w tle, mi się spodobała.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Panowie, ja nie twierdzę, że kadr jest be... Po prostu, wg mnie, jest on nienaturalny...
A może to moja matryca dziś mi płata figle?![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
helmuth, musisz to docenić... patrz, jaki Ci tłok w wątku zrobiłem![]()
Moze zbij kolorki z tej Ni-Ro bedzie cos takiego.Załącznik 107821
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nie, nie!
Zrobiłeś stalową rurę, w której się nic nie odbija. Ona ma powierzchnię gładką jak lustro- musi w niej się otoczenie odbijać!
Ze wszystkimi swoimi kolorami.
---------- Post dodany o 23:40 ---------- Poprzedni post był o 23:39 ----------
Przyjmij go jako znak pokoju![]()