Mnie znowuż niebo bardziej podoba się na pierwszym![]()
Mnie znowuż niebo bardziej podoba się na pierwszym![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Kurna, trudno Wam dogodzić![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
no co? przecież wychodzi na to że jedynka lepsza...
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Zamek b. ciekawy, na cz-b lepszy.![]()
Pogoda ostatnio nie zachęcała do wyjścia z aparatem. W końcu postanowiłem rozruszać migawkę.
Ostatnie dwa dni to mgła, a raczej chmura, która zahaczyła się o miasto i nie mogła ani pójść sobie dalej ani unieść się do góry. W powietrzu unosiły się kropelki wody, mimo to poszedłem zobaczyć jak wyglądają wieżowce.
Zapowiadało się nieźle
Więc zszedłem nad wodę i zrobiłem kilka panoram:
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ładne panoramki. Druga i trzecia szczegónie przypadły mi do gustu.
The question is, who cares?
Ładne, mgła potrafi dodać uroku zdjęciom tylko trzeba ją umieć wykorzystać. Tobie się to całkiem, całkiem udało![]()
A czy to nie mgła wygenerowana w fotoszopie? Nie żeby to miało wpływ na estetykę zdjęcia, tylko z czystej ciekawości pytam.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant